Een ogenblik geduld...
Uw advertentie wordt aangemaakt.
Sluit dit venster nog niet af.

Taximarkt.nl is hét portaal specifiek gericht op de taxibranche in Nederland.
Met dit unieke platform willen wij het voor taxiondernemers en bedrijven zo eenvoudig mogelijk maken om met hun aanbod ook direct de juiste doelgroep te bereiken.
Op Taximarkt.nl kunt u eenvoudig uw taxi verkopen , verhuren of voor leaseovername aanbieden. Naast voertuigen treft u op deze taximarktplaats ook een aanbod aan BCT's , taxivacatures, taxiborden, voertuigonderdelen en overige taxibenodigdheden. 

Door onze jarenlange ervaring in de taxibranche weten we dat onze marktplaats bezoekers op zoek zijn naar specifieke informatie voor bijv. in de categorie voertuigen. Daarom hebben wij het zoeken naar een geschikte taxi zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Dit doen wij door alle relevante informatie voor een taxiondernemer direct in onze advertenties te tonen. Dit zijn zaken, zoals het type BCT waarmee een taxi wordt aangeboden en we vermelden ook relevante fiscale informatie, zoals of de BPM doorschuifregeling van toepassing is op de doorverkoop van de taxi. Voor huur en lease taxi’s kun je direct de prijzen per dag/week/maand inzien en of er aanvullende voorwaarden zijn voor het huur/leasecontract.
Zo kunt u in één oogopslag alle relevante informatie bekijken over het voertuig.

Bent u als bedrijf actief in de taxibranche en wilt u meer naamsbekendheid dan biedt Taximarkt.nl u de mogelijkheid te adverteren via onze bedrijvenpagina. Via de bedrijvenpagina kunt u de vindbaarheid van uw bedrijf vergroten d.m.v. een eigen profiel met bedrijfsgegevens/logo en een uitgebreide beschrijving van uw producten/diensten. Daarnaast is het mogelijk om uw bedrijfsvoorraad te adverteren. Meld uw bedrijf aan en ontdek de voordelen van een samenwerking met Taximarkt.

Wilt uw adverteren middels vaste banners op deze site, kijk dan op de pagina bannering.

Klik hier voor algemene informatie over het adverteren als eigenaar/eindgebruiker.

Bekijk ook onze meestgestelde vragen of neem gerust contact op voor meer info.